nieuws

Bas Gras partner bij Van Dijk & Ten Cate

Loopbaan

Bas Gras partner bij Van Dijk & Ten Cate
Bas Gras

Bas Gras (33) is per 1 december 2018 als partner verbonden aan Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

Gras is sinds mei 2014 werkzaam bij het bedrijf. Daarvoor was hij al diverse jaren werkzaam in de Amsterdamse makelaardij. Hij houdt zich bezig met de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed in de regio Amsterdam.

Van Dijk & Ten Cate heeft nu vier partners te weten; Jaap van Dijk, Reinoud ten Cate, Hans Bulthuis en Bas Gras. Medio dit jaar bestaan ze twintig jaar. Naast een jaarlijkse top 5 positie in de Amsterdamse kantorenmarkt, heeft Van Dijk & Ten Cate ook zijn sporen verdiend in de Nederlandse woning beleggingsmarkt, ook hier bezetten zij sedert jaren een hoge positie.

Reageer op dit artikel