nieuws

Wie volgt het toptalent 2018 op?

Loopbaan

‘Ik heb veel positieve reacties van opdrachtgevers en relaties gekregen op het winnen van de funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award en daarbij ook veel meer naamsbekendheid. Het is gewoon heel fijn om zo positief in het daglicht te staan.’

Wie volgt het toptalent 2018 op?
Tim de Vries

Dat zegt Tim de Vries, winnaar van de funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award  2018. De Vries, consultant Office Agency bij Cushman & Wakefield, volgt Frank Verwoerd, de winnaar van 2017, als jurylid op.

Uit je comfortzone

Afgezien dat het een uitstekende manier is om jezelf in de kijker te spelen in de vastgoedmarkt, heeft De Vries ook veel geleerd van zijn deelname.  ‘Je treedt uit je comfortzone’, vertelt hij. ‘Je moet je visie geven op onderwerpen die vaak buiten je directe aandachtgebied vallen. Het leert je in ieder geval wat breder te kijken. Wat zijn de trends? Wat zijn de innovaties? Wat betekent de datarevolutie voor de kantorenmarkt?’

Zijn belangrijkste tip voor nieuwe kandidaten is: praat met zoveel mogelijk mensen, zowel in je organisatie als daarbuiten. ‘Probeer een zo breed mogelijke visie te ontwikkelen op de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. En houd de actuele thema’s goed in de gaten.’

Beloning

Het toptalent van 2018 hoopt dat voor de editie 2019 van de YTA  veel vastgoedbedrijven hun toppers aanmelden. ‘Voor bedrijven is het leuk om te laten zien aan de buitenwacht dat jonge mensen gewaardeerd worden en kansen krijgen’, betoogt De Vries. ‘Dankzij het winnen van de award ben ik ook afgelopen zomer aanwezig geweest bij de beursgang van Cushman & Wakefield in New York. Dat vond ik een heel mooie beloning voor alle inspanningen.’

Aanmelden

De jury nodigt organisaties uit hun grootste vastgoedtalent te nomineren voor de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2019.

Kandidaten moeten over tenminste vijf jaar werkervaring beschikken in het vastgoed. De winnaar ontvangt naast een award een opleidingscheque ter beschikking gesteld door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Sinds 2014 reikt de ASRE een waardecheque uit aan de winnaar van deze Talent Award om zo bij te dragen aan het verder uitbouwen van zijn of haar carrière.

Jury

De jury bestaat uit: juryvoorzitter Jan Werkman; Peter Helfrich, Head of North-West Europe van vastgoedvermogensbeheerder Patrizia;  Jessie Wagenaar, directeur Verkoop en Gebiedsmarketing van projectontwikkelaar BPD en winnaar van de YTA in 2016; Tim de Vries het toptalent van 2018, en consultant bij Cushman & Wakefield; en Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt.

Een vastgoedtalent voordragen is mogelijk tot 4 februari 2019. In de week van 11 februari selecteert de jury vijf kandidaten uit de aanmeldingen. Hun namen worden vervolgens bekendgemaakt op Vastgoedmarkt.nl. Het slotdebat tussen de drie finalisten vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2019 in de RAI Amsterdam

De uiteindelijke winnaar wordt na afloop van het debat bekendgemaakt op de stand van de funda in business.

Aanmeldingsformulier

Voordragen voor de elfde editie van deze jaarlijkse prijs doe je via het aanmeldingsformulier op de site.

Reageer op dit artikel