nieuws

Garagepark wil met nieuwe directeur verder de beleggingsmarkt op

Loopbaan

Rick Faase is aangesteld als directeur Operations & Finance bij Garagepark. Eerder was Faase als strategisch consultant aan het bedrijf verbonden. 

Garagepark wil met nieuwe directeur verder de beleggingsmarkt op

Garagepark ontwikkelt al sinds 2007 terreinen met garageboxen, die onder andere door zzp’ers, mkb’ers en hobbyisten gebruikt worden als opslag, bedrijfs- en werkruimte. Denk aan de stukadoor of de hovenier die zijn auto en zijn dure spullen ’s nachts veilig wil opslaan. De garageboxen zijn betonnen constructies, hebben een oppervlakte van 15 vierkante meter tot 70 vierkante meter en zijn streng beveiligd. Vroeger kocht Garagepark de restkavels op de industrieterreinen, maar inmiddels zijn ze dat stadium ontgroeid. Garagepark heeft 22 vestigingen in Nederland, waarbij Amersfoort de Hoef binnenkort wordt opgeleverd.

‘Met de komst van Rick Faase zal Garagepark een verdere professionaliseringsslag maken en haar positie als marktleider op het gebied van het verkopen, verhuren en beleggen in garageboxen verstevigen’, aldus oprichter en algemeen directeur Rick Venema. Eerder werkte Faase als zakelijk directeur voor  Museum MORE en Kasteel Ruurlo en voor ING Investment Management Europe.

De garageboxen bevinden zich op een volledig omheind park met een hoog hekwerk en 24-uurs camerabewaking. Garagepark bouwt de garageboxen en verkoopt deze, zowel aan gebruikers als beleggers. Daarnaast verzorgt Garagepark de verhuur.  Ze voorzien dus in de behoefte aan kleinschalige, beveiligde en duurzame opslag-, werk- en hobbyruimten. Voor alle mensen die geen ‘echte’ bedrijfsruimte nodig hebben. Een box huren kost 150 tot 300 euro per maand.

Reageer op dit artikel