nieuws

Wouter Kromkamp vertrekt bij AH Real Estate

Loopbaan

Als gevolg van een organisatiewijziging vertrekt Wouter Kromkamp bij Albert Heijn Real Estate & Construction. Hij was op 1 maart 2018 nog benoemd tot vice-president Expansion bij de vastgoedtak van AH.

Wouter Kromkamp vertrekt bij AH Real Estate
NRW-bestuur met Wouter Kromkamp tweede van rechts

Kromkamp heeft zich beziggehouden met het verder versterken van het winkelnetwerk van Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en AH to go. Kromkamp zit ook in het bestuur van de NRW, de Nederlandse Raad van Winkelcentra.

Anneke de Vries, die leiding geeft aan de vastgoedtak van AH, verklaart in een persbericht waarom Kromkamp vertrekt. ‘Binnen Albert Heijn werken we in Nederland en België met een landelijke dekking van assetmanagers en expansiemanagers. Waar we nu nog vanuit twee afdelingen werken, is het essentieel om op korte termijn met een meer integrale blik Nederland en België te benaderen om nog slagvaardiger en efficiënter te worden.’

‘Als gevolg hiervan gaan we taken en verantwoordelijkheden neerleggen bij één lid van het managementteam, vice-president Expansion & Real Estate Management Alica van der Duin. Kromkamp heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de expansie van ons Albert Heijn winkelnetwerk. We gaan zijn teamspirit en collegialiteit missen.’

Voordat Kromkamp een half jaar geleden overstapt naar Albert Heijn was hij ruim twee jaar manager Acquisitie & Ontwikkeling bij Jumbo. Hij stapte naar Jumbo over vanuit de functie van seniormanager Expansion Region North Netherlands bij Ahold. Hij werkte daar in diverse functies sinds 1999.

Reageer op dit artikel