Vastgoedmannen starten CityState

Vastgoedmannen starten CityState

Wouter Stevens, Joris de Roo en Mans Vroom  zijn per 1 november 2018 begonnen met CityState, een Real Estate Investment Managementbedrijf.

Het nieuwe bedrijf is gespecialiseerd in asset, investment en transaction management. CityState initieert investeringsmogelijkheden waarbij zij na acquisitie het asset management verzorgen. Strategie vormen en (huur)optimalisatie zijn daarin sleutelbegrippen. Tevens voorziet CityState in het ondersteunen van (her-)ontwikkeling en inrichtingen van gebouwen van haar opdrachtgevers.

Stevens (36) en Vroom (33) waren verantwoordelijk voor Savills Agency en maakten onderdeel uit van het management team van Savills Nederland. De Roo (41) komt van CBRE, waar hij verantwoordelijk was voor de Asset Management afdeling

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.