nieuws

Oprichter HousingAnywhere doet stap terug

Loopbaan

HousingAnywhere, verhuurplatform voor internationale studenten en young professionals, meldt dat oprichter Niels van Deuren zijn verantwoordelijkheden overdraagt aan de huidige ceo, Djordy Seelmann.

Oprichter HousingAnywhere doet stap terug

HousingAnywhere is ’s wereld grootste huisvestingsplatform voor internationale studenten met meer dan 50.000 actieve advertenties, en ruim 5 miljoen gebruikers in zo’n in ruim 60 landen. Het werd negen jaar geleden opgericht door Van Deuren.

Van Deuren: ‘Toen ik me begin dit jaar meer op de lange termijn visie van HousingAnywhere wilde gaan richten was Djordy Seelmann de logische keuze voor ceo en ik ben blij dat hij nu het bestuur van HousingAnywhere volledig op zich zal nemen. Hij heeft het bedrijf al vier jaar laten groeien en ik kijk met veel plezier uit naar de toekomst van HousingAnywhere onder zijn leiding.’

Van Deuren gaat zich na een sabbatical in Colombia oriënteren op zijn volgende project. Hij behoudt zijn aandelen en blijft vanuit die rol betrokken bij HousingAnywhere. Voor de verdere ontwikkeling van het platform werkt Seelmann nauw samen met de eerder dit jaar aangestelde Vice President Engineering, Matteo Cattaneo.

Reageer op dit artikel