nieuws

Frans Landmeter van JLL naar Somerset

Loopbaan

Frans Landmeter verlaat JLL en begint per 1 februari 2019 bij investeringsmaatschappij Somerset Capital Partners.

Frans Landmeter van JLL naar Somerset
Frans Landmeter

Landmeter heeft 21 jaar bij JLL gewerkt. In zijn meest recente functie was hij als national director van JLL in Eindhoven verantwoordelijk voor alle transacties in Zuid-Nederland. Hij vervulde deze rol in combinatie met zijn functie als verantwoordelijke voor Capital Markets Industrial & Logistics Nederland voor JLL.

Pieter Hendrikse, ceo van JLL Nederland: ‘Frans heeft ons kantoor in Eindhoven in 2001 opgestart. Hij heeft een grote rol gespeeld in het bedienen van onze relaties in de Zuid-Nederlandse markt. Hij laat een team achter dat goed voorbereid is om dit te continueren. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor en wensen hem alle goeds toe bij Somerset Capital Partners.’

Als partner gaat Landmeter bij Somerset Capital Partners het team versterken in het ontwikkelen en beleggen in bedrijfsmatig en logistiek vastgoed.

Joes Daemen, managing partner en oprichter van Somerset Capital Partners: ‘Frans heeft door zijn ruime ervaring veel kennis van en expertise op het gebied van de (logistieke) markt. Ik ervan overtuigd dat onze sterke positie in deze markt met zijn komst gewaarborgd blijft en dat we onze portefeuilles op integere wijze verder kunnen uitbreiden. Frans biedt de deskundigheid die ons hierbij zal helpen.’

Frans Landmeter: ‘In de afgelopen 21 jaar bij JLL heb ik de mogelijkheid gehad om enorm waardevolle (inter)nationale ervaring en kennis op te doen in verschillende functies. Ik kijk ernaar uit om deze opnieuw in te zetten in mijn nieuwe rol bij Somerset Capital Partners.’

Reageer op dit artikel