nieuws

Van Loon benoemd tot managing director Cairn

Loopbaan

Cairn Real Estate heeft Sven van Loon per 1 september 2018 aangesteld als managing director. Daarmee is het managementsteam van Cairn uitgebreid tot vier.

Van Loon benoemd tot managing director Cairn
Sven van Loon

Van Loon zal zich voornamelijk bezighouden met alle financiële, fiscale en juridische zaken binnen het bedrijf. Hij zal zich ook richten op het verder vormgeven van de groei van Cairn. Hij was eerder achttien jaar werkzaam bij PwC als belastingadviseur in de vastgoedsector. De afgelopen veertien jaar was hij al betrokken bij Cairn Real Estate als extern adviseur.

Pieter Akkerman, ook managing director Cairn Real Estate, is blij met zijn komst. ‘Met zijn kennis, ervaring en netwerk zijn we nog beter in staat om onze investeringen in toonaangevende herontwikkelingsprojecten succesvol uit te breiden en waarde toe te voegen voor onze partners.’

Akkerman en Van Loon vormen nu samen met Maarten Briët en Ed van Gameren de directie van Cairn Real Estate. Allen voeren dezelfde titel van managing director. Cairn is een asset- en investmentmanager werkzaam vanuit Amsterdam met een vastgoedportefeuille van 800.000 m2 in de Benelux-landen en Duitsland.

Reageer op dit artikel