Timmer nieuwe asset manager bij Syntrus Achmea

Timmer nieuwe asset manager bij Syntrus Achmea
Ben Timmer

Ben Timmer is per 1 oktober in dienst getreden bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance als asset manager Winkels. Hij werkte voorheen als zelfstandige, onder meer voor Syntrus Achmea.

Timmer heeft ruime ervaring binnen winkelvastgoedbedrijven en retailorganisaties. Zo was hij onder meer hoofd Verhuur bij het voormalige Corio en hoofd Vastgoed bij Hema en Miss Etam. Bij Syntrus Achmea krijgt hij de verantwoordelijkheid over diverse winkelcentra en solitaire winkelpanden verspreid over heel Nederland.

‘We zijn het team Commercieel Vastgoed flink aan het versterken’, zegt Boris van der Gijp, director Commercieel Vastgoed bij Syntrus Achmea. ‘Met zijn uitgebreide kennis en netwerk van retailers en winkelvastgoed zijn we blij dat Ben voor ons heeft gekozen. Zijn komst past goed bij onze ambitie om de retailers nog beter te leren kennen en te begrijpen. Vandaaruit willen we waarde aan het winkellandschap blijven toevoegen.’

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.