nieuws

Pim Bosch overgestapt naar Brink Management / Advies

Loopbaan

Pim Bosch is in dienst getreden als senior manager bij Brink Management / Advies, onderdeel van Brink Groep.

Pim Bosch overgestapt naar Brink Management / Advies

Bosch is geruime tijd werkzaam geweest bij de gemeentelijke overheid. Bijna twintig jaar geleden is hij overgestapt naar het beursgenoteerde Heijmans, waar hij de afgelopen jaren als directeur leiding heeft gegeven aan het Gebiedsontwikkelingsbedrijf van Heijmans Vastgoed.

Hij  was verantwoordelijk voor de aansturing  van diverse grote gebiedsontwikkelingen, die veelal in Publiek-Private Samenwerkingsverbanden zijn en worden ontwikkeld, waaronder Haverleij te ’s-Hertogenbosch, Hoog-Dalem te Gorinchem, Mortiere te Middelburg, Westergouwe te Gouda en de Zuidplaspolder te Zuidplas.

Brink is betrokken bij een groot aantal gebiedsontwikkelingen, zoals onder meer Waalsprong te Nijmegen, Vliegveld Valkenburg te Katwijk, Noordboulevard te Scheveningen, Stadhouderspark te Vught en De Koepel te Haarlem.

Reageer op dit artikel