nieuws

Dirk van den Berg naar Fort Advocaten

Loopbaan

Dirk van den Berg sluit zich per 1 oktober 2018 aan als partner bij de vastgoed- en franchisepraktijk van Fort Advocaten in Amsterdam.

Dirk van den Berg naar Fort Advocaten
Dirk van den Berg

Dirk van den Berg is sinds 1991 advocaat. Na ruim 18 jaar als partner verbonden te zijn geweest aan het Haagse advocatenkantoor BarentsKrans, kiest Van den Berg voor een  kantoor met een kleinere omvang. Hij heeft zich gespecialiseerd in vastgoedrecht, franchiserecht, huurrecht bedrijfsruimte en distributierecht.

Van den Berg adviseert een groot aantal tankstationhouders, onder andere in contracten met oliemaatschappijen. Daarnaast adviseert hij ondernemers, met name in de retail, op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte en franchise.

Een voordeel is dat ik mij ook zakelijk steviger kan wortelen in mijn woonplaats Amsterdam

Managing partner Pieter Twaalfhoven zegt de vastgoed- en franchisepraktijk samen met Van den Berg verder te willen uitbouwen. Van den Berg neemt zijn bestaande klanten mee. ‘Een bijkomend voordeel van mijn overstap is dat ik mij ook zakelijk steviger kan wortelen in mijn woonplaats Amsterdam.’

Het kantoor van Fort Advocaten ligt aan het Vondelpark. Het kantoor maakt deel uit van Act Legal, een internationale alliantie van zelfstandige kantoren met zo’n 400 professionals in Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Spanje, Polen, Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk en Nederland.

Reageer op dit artikel