Wendy Verschoor richt adviesbureau op

Wendy Verschoor richt adviesbureau op
Wendy Verschoor

Wendy Verschoor is op 1 mei gestart met adviesbureau Videres. Verschoor is ook voorzitter van RICS in Nederland.

Dat schrijft ze in een persbericht. Ze heeft het bedrijf opgericht ‘vanuit de overtuiging dat er in de gebouwde omgeving behoefte is aan onafhankelijk, specialistisch advies, toezicht en coaching op strategisch niveau’. Door haar ervaring aan ‘beide kanten van de tafel’ weet zij als geen ander wat er op strategisch niveau speelt en welke uitdagingen dit met zich meebrengt, aldus Verschoor.

Met Videres geeft ze integrale advisering over (portefeuille)strategie, organisatie-inrichting, risicomanagement, integriteit, regelgeving en operationele vraagstukken op het gebied van publiek en privaat vastgoed. Hiervoor was ze als bestuurder actief bij CBRE Nederland als head of Client Care en bij Arcadis Nederland als directeur Gebouwen. Daarvoor was ze als director Real Estate Advisory verantwoordelijk voor de vastgoedadviespraktijk van PwC Nederland.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.