Nieuwe editie Investeren in Vastgoed, Grond en Gebieden

Nieuwe editie Investeren in Vastgoed, Grond en Gebieden

SPRYG Real Estate Academy presenteert de nieuwe, volledig herziene editie van Investeren in Vastgoed, Grond en Gebieden geschreven door Peter J. Vlek van Fakton.

Het standaardwerk over de financiële theorie en de praktijk rondom vastgoedinvesteringen is weer up-to-date gebracht en opgedeeld in twee delen: theorie en praktijkvraagstukken.

Wanneer vastgoedondernemingen zich richten op langjarig gebruik van vastgoed, grond en gebieden kunnen zij heel wat bereiken. Wat te denken van leefbare steden, lifecycle costing en verduurzaming van de bestaande voorraad? Dat vraagt om het effectief en efficiënt inzetten van financiële middelen, maar ook om het sturen op een gezonde winstgevendheid en beheersbare risico’s. Het boek Investeren in Vastgoed, Grond en Gebieden geeft daar volgens de uitgevers inzicht in.

Lees meer over

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.