nieuws

Collin Anders international partner Cushman & Wakefield

Loopbaan

Collin Anders is gepromoveerd tot International Partner bij Cushman & Wakefield. De promotie is een erkenning voor de inzet en ambitie van Anders en het succes dat hij samen met zijn team heeft gerealiseerd voor internationale opdrachtgevers.

Collin Anders international partner Cushman & Wakefield

Bij de overname van DTZ Zadelhoff door Cushman & Wakefield in november 2016 is Anders aangesteld tot Head of Global Occupier Services, een EMEA-service line van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Anders en zijn team ondersteunen internationale opdrachtgevers bij hun huisvestingsvraagstukken. Hij zegt hierover: ‘Waar in de jaren ´90 transacties vanuit een centraal team werden aangestuurd en gemanaged is de rol van Corporate Real Estate Manager vandaag veel breder en omvat naast het managen van transacties ook het projectmanagement, de werkplek, facilitymanagement, lease administratie tot aan de portefeuille strategie. Op zich non-core activiteiten van gebruikers die dan ook in toenemende mate bij specialisten zoals wij die in ons team hebben worden neergelegd.’

Reageer op dit artikel