nieuws

Vos stapt over van Delin naar Somerset

Loopbaan

Gerwin Vos is aangesteld als commercial director van de logistieke ontwikkelaar en – belegger Somerset Capital Partners.

Vos stapt over van Delin naar Somerset
Gerwin Vos

In deze rol moet Vos bijdragen aan de verdere groei van de onderneming. Vos was afgelopen jaren werkzaam bij Delin Capital Asset Management. Daarvoor leidde hij geruime tijd het Logistics-team van DTZ Zadelhoff, waar hij in totaal dertien jaar actief was.

Somerset Capital Partners is als investeerder actief in vastgoed, private equity en handelt op de wereldwijde financiële markten. Het bedrijf heeft een lange termijnfocus bij het ontwikkelen van en beleggen in bedrijfsmatig en logistiek vastgoed. Najaar 2017 verkocht Somerset Capital Partners een portfolio met acht distributiecentra aan CBRE Global Investors.

Reageer op dit artikel