nieuws

Promotiefeest bij Savills

Loopbaan

Savills Nederland heeft Bas Wilberts gepromoveerd tot director en Caroline van Strien tot associate director.

Promotiefeest bij Savills
Savills-promoties 2018

Wilberts is head of Alternative Investments en Van Strien werkt bij de afdeling Investments). Nog veel meer Savills-werknemers zijn gepromoveerd. Tot associate zijn benoemd Marco Peetsma (Alternative Investments), Friso van Heemstra (Renewable Energy), Helen Tang (Property Management), René van der Boor (Property Management), Tessa van der Minne (HR) en Charlotte Harmsen (Marketing).

Fernando Peralto (Valuation), Jochem van der Grinten (Valuation) en Joost Brandjes (Property Management) groeiden door van Consultant van Senior Consultant. Maar liefst zeven medewerkers groeiden door van junior consultant tot consultant, namelijk Daks-Jan Cornelisse (Investments), Janine de Ruiter (Renewable Energy), Sebastiaan Verschoor (Property Management), Melvin Krook (Property Management), Amy Bulthuis (Valuation), Gijs Klaassen (Valuation) en Rianne Duindam (Building & Project Consultancy).

Tot slot maakte Chantal Henderiks (Property Management) en Lucy Russo (Investments) promotie van staff naar senior staff. Clive Pritchard, head of Country Savills Nederland, noemt 2017 ‘wederom een mooi jaar voor Savills’. ‘Naast de strategische personeelsgroei die wij afgelopen jaar hebben gerealiseerd, is het onze ambitie om ons personeel gedurende hun gehele loopbaan bij Savills optimaal te ondersteunen om hun ware potentieel te bereiken. Het bekendmaken van deze promoties verheugt mij dan ook zeer.’

Reageer op dit artikel