Marc Horsten naar Brink Management/Advies

Marc Horsten naar Brink Management/Advies
Marc Horsten

Marc Horsten is per 1 februari 2018 in dienst getreden als senior manager bij Brink Management/Advies (onderdeel van Brink Groep).

De afgelopen jaren heeft Horsten leiding gegeven aan een groot en complex renovatieprogramma van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Hij was verantwoordelijk voor de renovatie en deels nieuwbouw van onderzoek- en onderwijsgebouwen voor biomedisch wetenschappelijk onderzoek en de faculteit geneeskunde.

Het liefst werkt Horsten aan projecten die moeilijk te ontrafelen zijn, met processen die moeizaam op gang komen in een omgeving met veel stakeholders. Ook de corporatiesector, met projecten in een sociaal maatschappelijke context, is hem niet vreemd.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.