nieuws

Marc Horsten naar Brink Management/Advies

Loopbaan

Marc Horsten is per 1 februari 2018 in dienst getreden als senior manager bij Brink Management/Advies (onderdeel van Brink Groep).

Marc Horsten naar Brink Management/Advies
Marc Horsten

De afgelopen jaren heeft Horsten leiding gegeven aan een groot en complex renovatieprogramma van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Hij was verantwoordelijk voor de renovatie en deels nieuwbouw van onderzoek- en onderwijsgebouwen voor biomedisch wetenschappelijk onderzoek en de faculteit geneeskunde.

Het liefst werkt Horsten aan projecten die moeilijk te ontrafelen zijn, met processen die moeizaam op gang komen in een omgeving met veel stakeholders. Ook de corporatiesector, met projecten in een sociaal maatschappelijke context, is hem niet vreemd.

Reageer op dit artikel