nieuws

Hans Touw verlaat Vesteda

Loopbaan

Hans Touw verlaat Vesteda
Vesteda-complex De Generaal, Amsterdam Zeeburgereiland

Hans Touw legt uiterlijk in mei zijn functie neer van directeur Portfolio Strategy bij Vesteda en verlaat de vastgoedonderneming.

Touw trad acht jaar geleden in dienst bij de woningbelegger. Hij bekleedde er verschillende functies, waaronder die van directeur Portfolio Management. Ook was hij gedurende de hele periode onderdeel van het managementteam.

‘In de afgelopen jaren is de focus van onze beleggingsportefeuille verlegd naar huurwoningen in het middensegment, zijn de voor Vesteda belangrijkste regio’s om in te beleggen scherper gedefinieerd en is het portefeuillemanagement geprofessionaliseerd en de beleggingsportefeuille geherstructureerd. Daarnaast is de organisatie ingrijpend veranderd. Daarmee is het belangrijkste deel van zijn taak gerealiseerd en is dit voor Hans een mooi moment om zijn periode bij Vesteda af te ronden’, aldus Vesteda.

‘Met tevredenheid kijken wij terug op wat hij de afgelopen jaren voor Vesteda heeft bereikt en wat hij daardoor voor Vesteda heeft betekend. Wij zijn hem daarvoor zeer dankbaar.’

Reageer op dit artikel