nieuws

Borris Boschman naar Boag

Loopbaan

Borris Boschman (27 jaar) is op 5 maart bij Boag in dienst getreden als project manager bij de unit maatschappelijk vastgoed.

Borris Boschman naar Boag
Borris Boschman

Borris Boschman gaat aan de slag met duurzaamheidvraagstukken bij verschillende onderwijsprojecten vanuit zijn achtergrond in bouwtechnologie. ‘Duurzaamheid zie ik niet alleen als ambitie, maar ook als maatschappelijke verantwoordelijkheid. Technisch kan er al veel, maar praktisch moet er nog heel veel gebeuren. Hoe wij als mensen onze footprint kunnen verkleinen, is volgens mij dé interessantste businesscase van de toekomst’, aldus Boschman.

Borris Boschman heeft hiervoor korte tijd gewerkt als strategieconsultant aan een visie project over de energietransitie van Nederland en de invloed daarvan op de bebouwde omgeving en installatiebranche. Hij is een jaar door Australië gaan reizen voordat hij bij Boag aan de slag ging. Borris spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Duits en een beetje Spaans.

Reageer op dit artikel