nieuws

Adviesbureau Wieman & Wieman van start

Loopbaan

Mariëlle Wieman en Ferdinand Wieman starten op 1 maart met Wieman & Wieman. Hun managementadviesbureau beoogt duurzame groei te creëren voor (vastgoed)organisaties.

Adviesbureau Wieman & Wieman van start

De afgelopen 10 jaar heeft Mariëlle Wieman als directeur van Nevap er voor gezorgd dat deze organisatie is uitgegroeid tot het kennis- en innovatieplatform in de vastgoedexploitatie sector. Ook is zij onder andere initiatiefnemer en auteur van het bestseller studieboek Vastgoedexploitatie.

Ferdinand Wieman heeft onder andere als Manager Marketing & Events een grote bijdrage geleverd aan de kwaliteit en zichtbaarheid van DGBC en Duurzaam Gebouwd. Dit heeft hij gerealiseerd door de marketing en communicatie te professionaliseren én vele evenementen en opleidingen te organiseren.

Reageer op dit artikel