Adviesbureau Wieman & Wieman van start

Adviesbureau Wieman & Wieman van start

Mariëlle Wieman en Ferdinand Wieman starten op 1 maart met Wieman & Wieman. Hun managementadviesbureau beoogt duurzame groei te creëren voor (vastgoed)organisaties.

De afgelopen 10 jaar heeft Mariëlle Wieman als directeur van Nevap er voor gezorgd dat deze organisatie is uitgegroeid tot het kennis- en innovatieplatform in de vastgoedexploitatie sector. Ook is zij onder andere initiatiefnemer en auteur van het bestseller studieboek Vastgoedexploitatie.

Ferdinand Wieman heeft onder andere als Manager Marketing & Events een grote bijdrage geleverd aan de kwaliteit en zichtbaarheid van DGBC en Duurzaam Gebouwd. Dit heeft hij gerealiseerd door de marketing en communicatie te professionaliseren én vele evenementen en opleidingen te organiseren.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.