nieuws

Remko Liekelema naar Boag Advies

Loopbaan

Remko Liekelema (41) is per 1 februari 2018 in dienst getreden als projectmanager bij de unit maatschappelijk vastgoed van Boag.

Remko Liekelema naar Boag Advies
Remko Liekelema

Daar zal hij zich gaan richten op projecten in de eerste fase van acquisitie, planvorming, haalbaarheid en ontwikkelmanagement.

Liekelema is als projectmanager Vastgoed werkzaam geweest bij een zorginstelling voor ouderen in de regio Delft. Hij heeft zich daar onder meer beziggehouden met nieuwbouw van verpleeghuizen en verbouw van verzorgingshuizen. Daarnaast heeft hij in nauwe samenwerking met de zorg strategische huisvestings- en vastgoedplannen en een functioneel en technisch PvE voor nieuwbouw gemaakt.

Eerder was Liekelema ruim tien jaar werkzaam geweest als woningbouwontwikkelaar bij ASR Vastgoed Ontwikkeling. Daar is hij na zijn studie economische geografie in Groningen begonnen. Na enkele jaren groeide Liekelema door naar projectmanagement en heeft hij in die periode met name woningbouwprojecten gedaan op Vinex-locaties; zowel grond- als opstalexploitaties. In die tijd heeft Liekelema de MRE-opleiding in Amsterdam gevolgd. Het laatste anderhalf jaar is hij als adviseur werkzaam geweest bij DVP in Den Haag.

Reageer op dit artikel