nieuws

Raeke van Jumbo naar Maripaan

Loopbaan

Raeke van Jumbo naar Maripaan
Annemarie Raeke

Annemarie Raeke maakt per 1 maart 2018 de overstap naar de Maripaan Groep in Groningen. Ze is nu nog werkzaam op de vastgoedafdeling van Jumbo Supermarkten.

Bij de Maripaan Groep zal Raeke verantwoordelijk worden voor het acquireren van nieuwe vestigingspunten voor supermarkten en gerelateerde foodconcepten, het vastgoedmanagement en uitbreiden van de bestaande vastgoedportfolio. De Maripaan Groep is opgericht in 2002 door ondernemers Anrico Maat en Paul Papo.

Kernactiviteit van de Maripaan Groep is het exploiteren van Jumbo supermarkten. Daarnaast oriënteert de Maripaan Groep zich op andere foodgerelateerde retailconcepten. Ze heeft jarenlange ervaring in de commerciële vastgoedbranche. Zij is onder andere werkzaam geweest in het winkelvastgoedadvies en bij beursgenoteerde vastgoedbeleggers Corio (nu Klépierre) en NSI. Maripaan kijkt ernaar uit om met haar de expansie van de Maripaan Groep verder vorm te geven.

Reageer op dit artikel