nieuws

P. van den Bosch start retail-praktijk

Loopbaan

P. van den Bosch start retail-praktijk
Rob van Sabben

De Amsterdamse bedrijfsmakelaar P van den Bosch heeft zijn activiteiten uitgebreid met een aparte entiteit die zich richt op retailvastgoed.

De leiding van het nieuwe bedrijfsonderdeel P. van den Bosch Retail is in handen van partner Rob van Sabben (47). Hij startte zijn carrière bij Colliers (voorheen Boer Hartog Hooft), waarna hij zich de afgelopen 15 jaar als ondernemer richtte op winkels en beleggingen.

Door de krachtenbundeling met P. van den Bosch breidt zijn diensten uit met advies aan retailers, beleggers en ontwikkelaars over aan- en verhuur, aan- en verkoop van winkelvastgoed, locatieadvies, advies bij overnames, branchering en (her)ontwikkeling van winkelvastgoed.

Reageer op dit artikel