nieuws

Loes Driessen in dienst bij Amvest

Loopbaan

Loes Driessen (35) is per 1 februari 2018 als portfoliomanager in dienst getreden bij de beleggende ontwikkelaar Amvest in Amsterdam.

Loes Driessen in dienst bij Amvest
Loes Driessen, foto Michel Porro

Driessen stuurt in haar rol het separate accountsteam aan van de afdeling Investment Management en is daarmee verantwoordelijk voor de realisatie van de vastgoedstrategie van de separate accounts. Voor haar overstap naar Amvest was zij werkzaam bij CBRE Global Investors als hoofd asset management van het Dutch Residential Fund.

Amvest beheert een aantal separate accounts, waaronder de Aegon-portefeuilles. Amvest verzorgt het portfolio- en assetmanagement en adviseert zijn klanten bij het vaststellen van de strategie van hun woningbeleggingsportefeuilles.

Reageer op dit artikel