nieuws

Directiewisseling bij APF International

Loopbaan

Jan Ladenius heeft besloten om na een periode van dertien jaar terug te treden uit de directie van APF International. Zijn plaats in de directie zal overgenomen worden door Bart Scholten.

Directiewisseling bij APF International
Bart Scholten

Ladenius was een van de oprichters van APF International. Hij is ruim vijftig jaar actief geweest in de vastgoedbranche. Opvolger Schoten vormt samen met Martijn Windels en Wiggert Karreman de directie van APF International.

Wiggert Karreman: ‘Wij zijn Jan dank verschuldigd om zijn bijdrage aan de ontwikkeling van APF International van een participatiefondsaanbieder naar een breder investment management bedrijf. Hij was een collega die zich volledig inzette met veel enthousiasme en kunde. Wij hebben veel van Jan geleerd. Bart Scholten is inmiddels een vaste waarde en wij verwelkomen hem met veel plezier in de directie.’

Scholten is zijn carrière begonnen als fiscalist op de vastgoedpraktijk van een big four-kantoor. Daarna maakte hij de overstap naar het capital markets-team van een internationaal makelaarskantoor. Aansluitend heeft hij bijna vijf jaar gewerkt voor een investment management organisatie, waar hij de laatste periode werkzaam was als cio. Sinds 2014 was hij investment manager bij APF International.

Reageer op dit artikel