nieuws

Annika Matto naar Syrinx PR & Communicatie

Loopbaan

Annika Matto naar Syrinx PR & Communicatie
Annika Matto

Annika Matto is op 5 februari 2018 gestart als junior adviseur bij Syrinx PR & Communicatie.

Matto gaat zich focussen op pr en marketingactiviteiten voor het bureau zelf en zal daarnaast assisteren bij pr en communicatieopdrachten voor klanten in de vastgoedsector.  Zij zit momenteel in de eindfase van haar studie International Communication and Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft onder meer ervaring opgedaan bij communicatiebureau Sterk Werk in Rotterdam.

Syrinx PR & Communicatie, opgericht door Ingrid Wallisch, ondersteunt en adviseert vastgoedadviseurs, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en provincies vakkundig bij pr, marketing en communicatievraagstukken. Tot de opdrachtgevers behoren onder meer Cushman & Wakefield, HighBrook Investors, HB Capital, Equity Estate en branchevereniging Vastgoedmanagement Nederland.

Reageer op dit artikel