nieuws

Both manager Nederlandse Highbrook-portfolio

Loopbaan

Both manager Nederlandse Highbrook-portfolio
Nick Both

Highbrook Investors heeft Nick Both (39) benoemd tot vice-president voor het asset management van de nog steeds groeiende vastgoedportefeuille van Highbrook in Nederland.

Dat laat de Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder weten.  Both trad op 1 januari 2018 in dienst en werkt rechtstreeks samen met het Europese beleggingsteam van Highbrook in Londen. Both was de afgelopen jaren partner en director Asset Management bij Intercity Real Estate Management.

Meest recent was hij verantwoordelijk voor de commerciële en technische afdelingen van Intercity Real Estate. Daarmee was hij eindverantwoordelijk voor een commercieel vastgoedportefeuille van honderd objecten verspreid over Nederland met een totaal beleggingsvolume van zo’n 500 miljoen euro.

Reageer op dit artikel