nieuws

Arnout de Hair nieuwe ceo Losberger De Boer

Loopbaan

Arnout de Hair nieuwe ceo Losberger De Boer

Arnout de Hair, de huidige Chief Operating Officer, is per 1 februari 2018 tot ceo benoemd van Losberger De Boer.

Hij volgt Berndt Zoepffel op die zijn huidige functie als ceo zal beëindigen en zal toetreden tot de raad van commissarissen van de onderneming.

De Hair trad in dienst bij De Boer Structures in 1998 en werd in 2001 benoemd tot coo en in 2012 tot ceo. Na de fusie met Losberger in mei 2017 werd hij benoemd tot coo van Losberger De Boer.  Hij heeft uitgebreide operationele en algemene managementervaring opgebouwd tijdens zijn verschillende senior managementrollen bij Losberger De Boer. Hij heeft Economie en Logistiek gestudeerd aan de Koninklijke Militaire Academie en Bedrijfskunde aan IBO in Nederland.

Peter Rijkoort, huidig voorzitter van de raad van commissarissen van de Losberger De Boer Groep, wordt op 1 februari 2018 benoemd tot Chief Operating Officer (coo) van Losberger De Boer. Hij zal dan terugtreden als commissaris.

Losberger De Boer is een wereldwijde leverancier van geïntegreerde tijdelijke en semi-permanente ruimtelijke oplossingen, van verkoop tot turnkey verhuur. Het hoofdkantoor staat in Bad Rappenau, Duitsland, en de onderneming heeft wereldwijd acht productiefaciliteiten en 21 verkoopkantoren. Het bedrijf telt wereldwijd 1.200 medewerkers.

 

Reageer op dit artikel