nieuws

Van Zwet van EIB naar Dynamis

Loopbaan

Van Zwet van EIB naar Dynamis
Rick van Zwet

Rick van Zwet MSc versterkt per 1 januari het team van Dynamis als research manager. In deze functie is van Zwet (25) onder andere verantwoordelijk voor de realisatie van diverse Sprekende Cijfers-rapportages.

Tot op heden was Van Zwet actief als onderzoeker bij het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB). In deze functie was hij verantwoordelijk voor de (beleids)analyses van diverse vraagstukken op het gebied van vastgoed en duurzaamheid en het uitwerken van rapportages van diverse onderzoeken. In 2015 rondde hij de master Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht af.

Wilfred van der Neut, directeur Dynamis: ‘Ik ben erg blij dat wij Rick kunnen verwelkomen als nieuwe research manager. Met zijn opgedane ervaring bij onder andere het EIB gaat hij verder bouwen aan de researchafdeling van Dynamis. Wij blijven, met kennis en expertise vanuit al onze regio’s met landelijke dekking, sterke inhoudelijke rapporten maken.’

Reageer op dit artikel