nieuws

Martijn Kanters naar Bureau Stedelijke Planning

Loopbaan

Martijn Kanters naar Bureau Stedelijke Planning

Met ingang van 16 november is Martijn Kanters (45) aangetreden als Senior Consultant bij Bureau Stedelijke Planning.

Hij richt zich op de verdere ontwikkeling van strategische advisering en de uitbreiding van de internationale werkzaamheden van het bureau.

Kanters heeft ruim vijftien jaar internationale ervaring als adviseur in stedelijke ontwikkeling en vastgoed. Naast voor langere tijd in vier landen gestationeerd te zijn geweest, heeft hij werkervaring in meer dan tien landen, met name in Centraal- en Oost Europa. Na zijn studie Internationale Economie & Economische Geografie (Universiteit Utrecht) was hij van 2000 tot 2005 als projectleider werkzaam bij Ecorys in Rotterdam en Praag. Na een korte tijd als projectontwikkelaar gewerkt te hebben werd hij in 2007 Hoofd Consulting & Research Centraal & Oost Europa bij DTZ. De laatste 6 jaar heeft hij als zelfstandig adviseur gewerkt aan een grote diversiteit aan projecten.

Bureau Stedelijke Planning speelt met de komst van Martijn Kanters in op de stevige groei die het bureau doormaakt. Het bedrijf verricht al twintig jaar marktonderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen in stedelijke gebieden en regio’s.

Reageer op dit artikel