nieuws

Heino Vink participeert in ontwikkelaar Bohemen

Loopbaan

Heino Vink participeert in ontwikkelaar Bohemen

De voormalige COO van Multi Corporation Heino Vink kiest voor het ondernemerschap bij ontwikkelaar Bohemen.

Hij gaat participeren in de onderneming van Stan Roestenberg, laat het bedrijf weten. Vink zal ‘vorm en inhoud gaan geven aan de herpositionering en de groei van de onderneming’ zodat de positie van Bohemen verder versterkt wordt.

Vink: ‘Ik kies nu nadrukkelijk voor het ondernemerschap bij Bohemen. De combinatie van mijn internationale ervaring in zowel ontwikkeling als asset management en de uitstekende marktpositie van Bohemen vormt een prachtige basis om ons bedrijf verder te ontwikkelen. In een creatieve, ondernemende context kunnen we slagvaardig reageren op de vastgoeduitdagingen van deze tijd.’

 

 

Reageer op dit artikel