nieuws

Hans Gosewehr met pensioen

Loopbaan

Hans Gosewehr met pensioen
Hans Gosewehr

Hans Gosewehr verlaat Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten in verband met het bereiken van de binnen het partnership afgesproken pensioengerechtigde leeftijd.

De vastgoedadviseur zal met ingang van 1 januari 2018 vertrekken bij Van Gool Elburg. De komende tijd blijft hij namens Van Gool Elburg evenwel betrokken bij de afronding van een aantal transacties. ‘Na ruim 35 jaar als makelaar actief te zijn geweest zie ik uit naar een nieuwe invulling van mijn leven, waarbij er ook tijd beschikbaar zal zijn voor andere bezigheden. Ik heb daartoe nog geen vastomlijnde plannen’, aldus Gosewehr.

In het bericht aan relaties zegt hij verder: ‘Met veel plezier en trots kijk ik terug op de bevoorrechte positie waarin ik aan mooie en complexe transacties heb kunnen werken, waarvan de laatste ruim twintig jaar als partner binnen een van de mooiste vastgoedbedrijven van Nederland. Ik dank een ieder voor de samenwerking en het in mij gestelde vertrouwen en spreek de wens uit elkaar in positieve hoedanigheden te kunnen blijven treffen.’

Reageer op dit artikel