nieuws

Wereldhave sluit partnership

Loopbaan

Wereldhave sluit partnership

Deze week ondertekenden Pieter Polman van Wereldhave en Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband van Topsport community een partnershipovereenkomst.

Met de overeenkomst verbindt het beursgenoteerde vastgoedfonds  zich voor drie jaar als partner aan de Topsport Community en krijgt hiermee als organisatie toegang tot kennis en inzichten uit de topsport, via het netwerk en de bijeenkomsten van de Topsport Community.

De Topsport Community verbindt de werelden van topsport, bedrijfsleven en wetenschap en staat in het teken van kennisdeling. Voor de winkelcentrumbelegger biedt de samenwerking kansen om haar teams te inspireren en prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Volgens Pieter Polman is de keuze voor samenwerking met Topsport Community een strategische: ‘De samenwerking met Topsport Community past perfect bij onze mentaliteit en het ambitieniveau van Wereldhave. Wij streven continue naar topprestaties en daar is expertise voor nodig. Het samenbrengen van expertise vanuit de topsport en diverse high performing werelden leidt tot nieuwe inzichten en betere resultaten voor Wereldhave.’

 

Reageer op dit artikel