nieuws

Rising Stars Vastgoedmarkt komen in actie

Loopbaan

Rising Stars Vastgoedmarkt komen in actie
Maud Bruggeling

Twee jonge vastgoedprofessionals die door Vastgoedmarkt zijn uitgeroepen tot Rising Star geven op 7 november 2017 hun visie tijdens het discussieprogramma ‘We Build The City #1’ in Pakhuis de Zwijger.

Het gaat om gebieds- en conceptontwikkelaar Maud Bruggeling van Site Urban Development en projectontwikkelaar Arda Basak van Lingotto. Zij leveren een bijdrage aan het discussieprogramma over de gebiedstransformaties Bajes Kwartier, Oostenburg en Cruquius in Amsterdam. Bekijk hier een video waarin zij aangeven wat zij het belangrijkst vinden bij binnenstedelijke gebiedsontwikkeling.

Naast de Vastgoedmarkt Rising Stars zijn andere deelnemers aan het programma ontwikkelingsmanager Eva Hekkenberg van AM, senior projectmanager en Team Go Dries Dogendijk van gemeente Amsterdam, stedenbouwkundige en conceptontwikkelaar Johan Snel van AM Vastgoed, projectleider/senior ontwerper Maarten Lankester van Urhahn Urban Design en ontwikkelingsmanager Oostenburg Williëtte van Arendonk van Stadgenoot.

Het programma start op 7 november 2017 om 20.00 uur in Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam. Toegang is gratis. Bekijk hier het complete programma.

Bruggeling en Basak werden respectievelijk in juli en september 2017 door Vastgoedmarkt aangemerkt als Rising Star, een bijzondere erkenning voor jong talent binnen de vastgoedsector.

Foto's

Reageer op dit artikel