nieuws

Rising Star: Nick van Assendelft

Loopbaan

Rising Star: Nick van Assendelft
Nick van Assendelft Foto: Roy Beusker

In deze rubriek stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van vijftien vragen. Dit keer: Nick van Assendelft van Cushman & Wakefield.

Leeftijd: 27 jaar

Opleiding: Master Real Estate & Housing aan de Technische Universiteit Delft (inmiddels Management in the Built Environment).

Ik ben: Vastgoedadviseur bij de Valuation & Advisory afdeling van Cushman & Wakefield.

Waarom vastgoed: Huisvesting van de mens is een van onze primaire levensbehoeften. Uit de ambitie om bij te dragen aan de schoonheid en bruikbaarheid van de gebouwde omgeving wilde ik graag architect worden. Tijdens mijn studie in Delft kwam ik erachter dat ik vastgoed als product veel interessanter vind dan alleen het ontwerp hiervan.

Belangrijkste trend: is naar mijn mening big data. Digitalisering zal een nog grotere impact gaan uitoefenen op de vastgoedsector de komende jaren. De hoeveelheid, en met name de kwaliteit van data neemt snel toe. Organisaties schakelen steeds meer over naar een data-centrisch bedrijfsmodel waarbij data-analyse zal leiden tot vernieuwde inzichten die zorgen voor een snellere besluitvorming, betere risicoafweging en nieuwe inzichten over hoe wij gebruik maken van ons vastgoed.

Mijn rolmodel: Jeroen Lokerse, CEO Cushman & Wakefield Nederland, omdat het gewoon een vastgoedbaas is met een inspirerende passie voor ons vakgebied.

Mijn grootste succes: Het presenteren van een artikel dat ik geschreven heb naar aanleiding van mijn afstudeerscriptie tijdens het American Real Estate and Urban Economics Association congres in Amsterdam.

Ik zou mij willen ontwikkelen in: verschillende gebieden, om een zo breed mogelijk georiënteerde vastgoedadviseur te worden met meer marktkennis en een breed netwerk.

Over 5 jaar ben ik: een breed georiënteerde vastgoedadviseur die openstaat voor nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen in de dynamische vastgoedmarkt.

Sociale media en favoriete apps: Zijn voornamelijk social media apps zoals LinkedIn, Instagram, Facebook en nieuws apps zoals Nu.nl en het FD. Daarnaast ben ik een groot fan van de Alieexpress-app.

Laatst bezochte evenement: Vogon Vastgoed Talent Seminar bij de Amsterdam School of Real Estate.

Favoriete gadget: MacBook en iPhone. Zolang er een appeltje opstaat ben ik tevreden.

Transportmiddel: Naar kantoor reis ik met het openbaar vervoer en voor de mooie weekenden op de Zandvoortse boulevard maak ik gebruik van de Vespa.

Vrijmibo/hangout: De brasserie van Cushman & Wakefield. De plek op de Zuidas om onder het genot van een biertje al poolend en dartend het weekend in te luiden.

Reageer op dit artikel