nieuws

Frank Verwoerd naar Colliers International

Loopbaan

Frank Verwoerd naar Colliers International
Frank Verwoerd

Frank Verwoerd (29) begint op 1 januari 2018 als hoofd Research bij vastgoedadviseur Colliers International in Amsterdam. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de aansturing van het researchteam.

Samen met dit team gaat Verwoerd een belangrijke rol spelen in de externe profilering van Colliers. Hij heeft brede ervaring in vastgoedresearch.

Verwoerd is afkomstig van Dynamis waar hij werkte als research manager. Eerder was hij researcher bij het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB). In 2017 won hij de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award en is jurylid voor deze award in 2018. Verwoerd is cum laude afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen voor de master Vastgoedkunde.

Ceo Dirk Bakker van Colliers International Nederland ziet de komst van Verwoerd als een versterking van de commerciële slagkracht van zijn onderneming. ‘Onze researchafdeling levert hier een essentiële bijdrage aan. Daarom ben ik erg blij dat we zo’n toptalent aan ons weten te binden. Het aantrekken van jonge talenten is één van de belangrijkste pijlers van het recruitmentbeleid.’

Reageer op dit artikel