nieuws

Cynthia de Witt Wijnen genomineerd voor ‘Legal woman of the year’

Loopbaan

Cynthia de Witt Wijnen genomineerd voor ‘Legal woman of the year’

Cynthia de Witt Wijnen, (vastgoed)notaris en partner bij Baker McKenzie, is genomineerd voor de titel ‘Legal woman of the year 2017’.

Met de prijs beoogt het netwerk Legal Women vrouwelijk juridisch talent zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen en uit te dragen dat er veel juridisch vrouwelijk toptalent in Nederland is.

Bij Baker McKenzie heeft Cynthia sinds 2008 de Real Estate sectie opgebouwd. Op dit moment bestaat de sectie uit 20 vastgoedjuristen waaraan zij mede leiding geeft. De vastgoedsectie omvat een grote internationale praktijk waarin wordt gewerkt voor toonaangevende en veeleisende cliënten.

Zij treedt op voor vrijwel uitsluitend grote internationale vastgoedpartijen in vastgoedtransacties van hotels, kantoren, winkelcentra en distributiecentra. Ook in 2017 is zij weer betrokken bij de grootste vastgoedtransacties van Nederland, zoals de verkoop voor  360 miljoen euro van een grote kantorenportefeuille, de grootste portefeuilledeal van 2017 tot nu toe. Daarnaast begeleidde zij de aankoop voor 260 miljoen euro van een 5 sterren hotel in Amsterdam.

Reageer op dit artikel