nieuws

WDP Belgische Onderneming van Jaar 2017

Loopbaan

WDP Belgische Onderneming van Jaar 2017

WDP, marktleider in de logistieke vastgoedmarkt van de Benelux, sleept in België de onderscheiding Onderneming van het Jaar® 2017’ in de wacht en volgt daarmee Vyncke op.

Dat meldt het logistieke vastgoedbedrijf, dat in Brussel en in Amsterdam genoteerd is. WDP haalde het in de finale van tankerrederij Euronav en Armonea, gespecialiseerd in residentiële zorg- en dienstverlening.

De winnaar van de Onderneming van het Jaar wist de jury te overtuigen op basis van deze voorwaarden: innovatief ondernemerschap, gezonde financiële positie en durf en doorzettingsvermogen om verder te groeien.

WDP’s co-ceoJoost Uwents is verheugd met deze bekroning, ‘gestoeld op de realisatie van onze Warehouses with Brains’. ‘En onze dynamische ingesteldheid om nu en dan eens ‘tegendraads’ te werk te gaan’, glundert co-ceoTony De Pauw.

Beide ceo’s beschouwen deze bekroning niet enkel als een onderscheiding voor het eigen bedrijf alleen, maar meteen ook voor de volledige sector van beursgenoteerde vastgoedbedrijven. Vastgoedbedrijven zoals WDP zijn commerciële ondernemingen en niet louter passieve fondsen.

De Onderneming van het Jaar is een award met een sterke nationale en internationale uitstraling. De winnaar vertegenwoordigt België op The EY World Entrepreneur of the Year Event.

Reageer op dit artikel