nieuws

Uitverkiezing Corporate Real Estate Manager

Loopbaan

Uitverkiezing Corporate Real Estate Manager
Jury van Corporate Real Estate Manager 2017

Desiree Dongelmans, Wouter Sanders en Pieter Truijens dingen op 14 november mee naar de titel van Corporate Real Estate Manager van het jaar 2017.

Dat meldt Creme Nederland, het eindgebruikersplatform voor de corporate real estate manager die betrokken is bij huisvesting/vastgoed op strategisch niveau. De afgelopen tijd heeft iedereen kunnen stemmen op de kandidaten. Nadat alle stemmen geteld waren, heeft de jury zich op 13 oktober gebogen over de tien overgebleven kandidaten en is gekomen tot de volgende drie nominaties:

Desiree Dongelmans, manager Facilities & Real Estate van Eneco, Wouter Sanders, director Real Estate van Pon Holdings en Pieter Truijens, manager Vastgoedbedrijf van gemeente Almere. De genomineerden strijden op 14 november in Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum om de titel Corporate Real Estate Manager 2017. De zaal mag kiezen wie er met deze prestigieuze prijs vandoor gaat. Creme Nederland telt ruim 140 leden die in totaal goed zijn voor ruim 37 miljoen vierkante meter vastgoed in Nederland.

Reageer op dit artikel