nieuws

Sweco benoemt Hans Spit tot projectmanager Bouw

Loopbaan

Sweco benoemt Hans Spit tot projectmanager Bouw

Hans Spit is per 1 oktober 2017 bij Sweco gestart als projectmanager Bouw. Spit heeft gewerkt voor architectenbureaus, woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars en zorginstellingen.

Hij hield zich bezig met het realiseren van centrumplannen, multifunctionele centra, utiliteitsgebouwen, scholen, woningen en borggebouwen.

Na zijn opleiding MTS Bouwkunde en Bouwkundig Tekenaar volgde Hans een opleiding tot projectleider aan het Hoger Technisch Instituut. Na een aantal aanvullende cursussen begon hij als bouwkundig tekenaar bij het toenmalige Talma, nu Woon Friesland heet. Niet lang daarna startte hij als assistent projectleider bij Inbo Architecten. Sindsdien werkte hij bij verschillende werkgevers, onder andere als projectmanager. Zijn laatste functie was bij Rijndam Revalidatie, waar hij werkte aan twee grote projecten in de zorgsector.

Reageer op dit artikel