nieuws

In memoriam: Jack Dellepoort 1964-2017

Loopbaan

In memoriam: Jack Dellepoort 1964-2017
Jack Dellepoort

Amvest meldt het overlijden van collega Jack Dellepoort. Dellepoort overleed plotseling na het bereiken van de top van de Tanzaniaanse berg Kilimanjaro.

Dat laat Wienke Bodewes, algemeen directeur van Amvest, weten. ‘Hulpvaardig en attent; dat was Jack Dellepoort ten voeten uit. Een echte Brabander, geboren in Breda, die te hulp schoot als er problemen waren. Hij was een sportieve man die met een vriend de top van de Kilimanjaro in Tanzania bereikte, maar daar plotseling het leven liet. Een enorme schok voor zijn familie en vrienden, en zijn collega’s bij Amvest.’

‘Jack was technisch manager voor een van de woningportefeuilles die Amvest beheert. Een technicus pur sang, die enorm gewaardeerd werd door zijn collega’s, maar ook door de partijen waarmee hij samenwerkte. Zijn maatschappelijke betrokkenheid maakte dat hij zich bij Amvest inzette voor duurzaamheid. Met name het tot stand brengen van duurzame energievoorzieningen in de woningen. Hij heeft veel bereikt op dat terrein. Voordat Jack in 2001 bij Amvest in dienst kwam werkte hij bij Meeùs.’

‘Hij laat een enorme leegte achter. Sterven op 53-jarige leeftijd is natuurlijk veel te jong. De verslagenheid bij Amvest is groot. We zullen hem in onze gedachten koesteren als die warme collega en enorm betrokken vakman.’

Reageer op dit artikel