nieuws

Jaap Grievink naar Schiphol Real Estate

Loopbaan

Jaap Grievink start op 1 november 2017 als Real Estate Developer bij Schiphol Real Estate. Hij zal mede verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van nieuwe gebouwen, concepten en diensten voor de portfolio van Schiphol Real Estate.

Jaap Grievink naar Schiphol Real Estate

Ook zal zijn focus liggen op het verder uitbouwen van Smart Airport City op luchthaven Schiphol. Met Smart Airport City creëert Schiphol Real Estate in het Central Business District op de luchthaven een groot gebied waarin zowel kantoren, parkeergarages, openbaar gebied als gebruikers en bezoekers aan elkaar gekoppeld zullen zijn.

Grievink maakt de overstap naar Schiphol Real Estate vanuit BAM FM, waar hij actief was als exploitatiemanager. Hij is een vastgoedprofessional met zowel ervaring in projectmanagement en -ontwikkeling als ervaring met reguliere duurzaamheidstrajecten en technologische innovaties.

Reageer op dit artikel