nieuws

Heilijgers versterkt en verbreedt management

Loopbaan

Bij Heilijgers Projectontwikkeling wordt Guillaume Chevalier aangesteld als directeur en bij Heilijgers Bouw worden Piet Dekker en Casper Helms aangesteld als respectievelijk bedrijfsleider Nieuwbouw en bedrijfsleider Renovatie & Onderhoud. De drie zijn al langere tijd bij Heilijgers werkzaam.

Heilijgers versterkt en verbreedt management
Piet Dekker, Casper Helms en Guillaume Chevalier

De aansturing van Heilijgers in Amersfoort blijft in handen van Arjan van Asselt en Rob Jansen. Zij doen dit samen met het nieuwe drietal, financieel directeur Michel Spierenburg, Heilijgers Bouw directeur Henk van Ruitenbeek en Heilijgers Bouw commercieel directeur Herman Broekhuizen.

‘Er worden volop kansen gezien in de aantrekkende markt waarin toegevoegde waarde het verschil maakt. De Heilijgers-organisatie wordt verder versterkt om vernieuwende processen en concepten te introduceren en de capaciteit te vergroten. De goed gevulde orderportefeuille en de aantrekkende markt bieden voldoende mogelijkheden om de continuïteit van het bedrijf te garanderen en het bedrijfsresultaat te optimaliseren,’ meldt André Heeringa, marketing- en communicatieadviseur van het bedrijf.

‘Heilijgers manifesteert zich sterk in projecten waar engineerings- en ontwikkelingskennis benodigd is, vaak complexe ontwikkelings- en bouwprojecten in stedelijk gebied. De onderneming heeft Midden-Nederland en de Randstad als belangrijkste werkgebied met als voornaamste activiteiten projectontwikkeling, bouw, renovatie, onderhoud en vastgoedbeheer. Denk aan transformatie, kantoorrevitalisering, verduurzaming van woningen en een substantieel deel woningontwikkeling met een eigen woningconcept dat geschikt is voor corporaties, ontwikkelaars en beleggers. Het woningconcept is leverbaar in energieneutraal en gasloos,’ aldus Heeringa.

Heilijgers werkt aan projecten in Amsterdam, Arnhem, Almere, Scheveningen, Utrecht, Bloemendaal, Benschop, Leusden, Voorthuizen, Baarn, Blaricum, Hilversum, Soest, Soesterberg, Zeist, Zeewolde en uiteraard Amersfoort.

Reageer op dit artikel