nieuws

Ernst-Jan de Leeuw senior advisor bij KR&A

Loopbaan

Ernst-Jan de Leeuw wordt senior advisor bij adviesbureau KR&A. Hij was eerder international director, managing director en REIT-portfolio manager bij Lasalle Investment Management.

Ernst-Jan de Leeuw senior advisor bij KR&A
Ernst-Jan de Leeuw

KR&A adviseert op het snijvlak van big data en onroerend goed. Het bureau bedient institutionele beleggers en onroerend goed ondernemingen in binnen- en buitenland. KR&A is in 2014 gestart door Arjan Knibbe. Het team van KR&A adviseert klanten met research, data, consultancy, geo-visualisaties en analytics. Tot de klanten van KR&A behoren leidende banken, vastgoed ondernemingen en asset managers.

Onlangs heeft KR&A besloten fors te investeren in een nieuw researchproduct, over Europese REITs en Europese steden. Nieuwe regelgeving verplicht beleggers en banken tot volledige  ontvlechting van hun handels-, emissie-, en researchactiviteiten per 3 januari 2018. Beleggers heroverwegen op dit moment hun relaties met banken en REITs zien zowel de kwaliteit en de kwantiteit van de research dalen. Deze ontkoppeling biedt veel kansen aan onafhankelijke niche research initiatieven, zoals KR&A.

Reageer op dit artikel