nieuws

Elsbeth Quispel in bestuur DGBC

Loopbaan

Elsbeth Quispel in bestuur DGBC
Elsbeth Quispel

Elsbeth Quispel (Cushman & Wakefield) is per direct toegetreden tot het dertienkoppige bestuur van Dutch Green Building Council (DGBC).

Quispel versterkt per direct de twaalf andere bestuursleden. Het doel van Dutch Green Building Council – het verduurzamen van de gebouwde omgeving – sluit naadloos aan bij de ambitie van Cushman & Wakefield om transparantie en meetbaarheid van duurzaamheid in vastgoedtaxaties te versnellen.

Quispel was de afgelopen jaren op uiteenlopende aspecten van duurzaamheid actief geweest, zoals binnen Gresb waar zij managing director ESG & Real Estate was. Quispel zegt trots te zijn op wat ze heeft kunnen doen, maar ziet ook dat er nog een enorme opgave voor de vastgoedmarkt ligt. Het realiseren van een duurzame toekomst voor iedereen is in haar ogen de grootste uitdaging van deze tijd. ‘En dat gaat verder dan energiebesparing en vermindering van kooldioxide-uitstoot. Dit gaat ook over spreiding van welvaart, welzijn en gezondheid en over maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.’

Quispel is sinds januari 2017 als partner & head of Strategic Consultancy & Sustainability werkzaam bij Cushman & Wakefield. Sinds haar benoeming schrijft zij ook maandelijks columns voor Vastgoedmarkt.

Reageer op dit artikel