nieuws

Cushman & Wakefield breidt team opnieuw uit

Loopbaan

Cushman & Wakefield breidt team opnieuw uit
Ayse Caliskan

Elske Campen (25) is benoemd tot shopping center manager en Kirsten Wijling (30) en Ayse Caliskan (35) zijn beiden benoemd tot accountmanager bij Cushman & Wakefield.

De benoemingen zijn ter versterking en uitbreiding van het Asset Services-team van de internationale vastgoedadviseur. Ze maken deel uit van het gespecialiseerde Retail-team dat in opdracht van eigenaren, veelal institutionele beleggers, het asset management inclusief technisch en commercieel management van winkelcentra en zelfstandige winkelunits uitvoert.

Kirsten Wijling maakt deel uit van het accountteam van onder meer de retailportefeuille van Sofidy, Het Rond in Houten en Stadscentrum Zoetermeer. Wijling is al een aantal jaren actief in vastgoed, meest recent was zij shopping center manager bij NSI. Ayse Caliskan is, samen met de senior account manager, verantwoordelijk voor het accountmanagement van diverse retail opdrachtgevers. Zij heeft meer dan tien jaar ervaring in vastgoed, onder andere bij Bouwfonds Property Finance. Meest recent werkte ze bij Propertize, waar zij als client & business support associate werkte.

Elske Campen heeft als shopping center manager de winkelcentra van onder andere Bouwfonds en de Oranjerie van Standard Life Investments in haar portefeuille. Campen is afgestudeerd in Facilty Management en heeft de afgelopen jaren diverse functies in facilitaire dienstverlening gehad, meest recent bij MAS Dienstverleners.

Reageer op dit artikel