nieuws

Colliers breidt Valuations team verder uit

Loopbaan

Colliers breidt Valuations team verder uit
Colliers International

Colliers International heeft het Valuations team uitgebreid met acht nieuwe medewerkers. Lise Janmaat, Renée Groenland, Eyal Dalfour, Elisa Hoogland, Roald Voogt en Erik Veldhuijsen zijn inmiddels gestart. Op 1 november beginnen Sam Verstraten RT en Sven Poiesz.

Lise heeft ervaring opgedaan bij Troostwijk Taxaties en werkt nu in het Investors team. Ze focust zich op woningtaxaties. Renée maakt deel uit van het Banking team. Ze werkte hiervoor bij DTZ Zadelhoff en Nieuwstaete. Eyal heeft gewerkt bij Vesteda als dispositie medewerker en werkt bij Colliers in het Banking team. Elisa is gestart in het Corporaties team, nadat ze haar afstudeerstage op de afdeling Research heeft afgerond. Roald is bij Fakton afgestudeerd met een onderzoek over erfpacht en de verloedering van bedrijventerreinen. Hij heeft daar een jaar gewerkt, om vervolgens de overstap naar Colliers te maken. Roald is werkzaam in het Banking team en het Investors team met een focus op Industrial & Logistics. Erik heeft recent de HBO-opleiding Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en maakt ook deel uit van het Corporaties team.

Sam begint in de service line Industrial & Logistics, waar hij voor banken en beleggers taxatieopdrachten gaat uitvoeren. Sam heeft enkele jaren werkervaring opgedaan bij FGH bank en Savills. Sven keert anderhalf jaar na zijn succesvolle afstudeeropdracht terug bij Colliers. In de tussentijd heeft hij bij Woongoed in Capelle aan den IJssel gewerkt. Sven combineert in zijn functie werkzaamheden voor het Valuations team in Rotterdam en het Hospitality & International team.

Reageer op dit artikel