nieuws

Cfo Propertize treedt terug

Loopbaan

Jack Mondt, cfo en lid van de Raad van Bestuur, heeft zijn vertrek bij vastgoedfinancier Propertize aangekondigd. Hij is per 10 oktober teruggetreden als lid van de Raad van Bestuur en verlaat de onderneming per 1 januari 2018.

Cfo Propertize treedt terug

Door de verandering van de organisatie van een bancaire instelling naar een assetmanagement onderneming en de versnelde afbouw van de portefeuille is het takenpakket van de cfo-functie inmiddels beperkt geworden, laat Propertize weten.  Mondt zal zich gaan richten op een nieuwe vakinhoudelijke uitdaging en een weer breder takenpakket. Propertize dankt  hem ‘voor zijn enorme inzet en betrokkenheid en belangrijke bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van de afbouwstrategie en de privatisering’.

Reageer op dit artikel