nieuws

Bert van den Hoek commissaris bij Equity Estate 

Loopbaan

Bert van den Hoek commissaris bij Equity Estate 
Bert van den Hoek

Assetmanager Equity Estate heeft Bert van den Hoek (49) per 1 september 2017 aangesteld als commissaris.

Naast van den Hoek bestaat de raad van commissarissen uit voormalig bankier Jürgen Lange en Greenberg Traurig-partner Jan Kees Brandse (voorzitter).

Van den Hoek (49) heeft ruime ervaring in internationale financiële markten en is werkzaam als senior vice president bij Partners Group in London. De afgelopen jaren heeft hij topposities bekleed bij internationale financiële instellingen, waaronder Deutsche Bank Asset Management, GIC en Morgan Stanley. Van den Hoek studeerde aan de Technische Universiteit in Delft en behaalde zijn MBA aan de RSM Erasmus Universiteit gevolgd door zijn Master of Real Estate aan de Universiteit van Amsterdam.

Reageer op dit artikel