nieuws

Anita van Limpt naar Bureau Stedelijke Planning

Loopbaan

Anita van Limpt naar Bureau Stedelijke Planning

Anita van Limpt MRE (47) is per 1 oktober aangetreden als senior project- en procesmanager bij Bureau Stedelijke Planning. Van Limpt gaat zich vanuit de recent geopende vestiging in Eindhoven vooral richten op integrale gebiedsontwikkeling en de uitbreiding van het bureau in de regio Brabant – Limburg.

Anita van Limpt heeft ruim twintig jaar ervaring in het bedrijfsmatig vastgoed, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven, en werkte de afgelopen acht jaar als zelfstandig ondernemer. Daarvoor werkte Van Limpt als Procesmanager Bedrijventerreinen bij de BOM, was ze Planontwikkelaar en Portefeuille Manager bij het Rijksvastgoedbedrijf en zat ze als vastgoedmanager bij DELA vastgoed. Ze studeerde Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogeschool. Via een post-HBO-opleiding in vastgoedmanagement heeft Van Limpt haar MRE behaald.

Bureau Stedelijke Planning zet met de komst van Anita van Limpt en de opening van de derde vestiging in Eindhoven de groeiende lijn van het bureau door en vergroot de focus op het zuiden van Nederland.

Reageer op dit artikel